Sekretesspolicy

Om sajten

Webbadressen är mmxxii.se och ägs av Ny Generation elev- och studentorganisation.

Personliga uppgifter som vi samlar in

KONTAKTFORMULÄR

När du skickar ett kontaktformulär (exempelvis de på sidorna “Kontakt” och “Är du med i en NG-grupp?”) sparas de uppgifter du angett i vår mailinkorg tills det att den manuellt tas bort. För att radera uppgifter; se avsnittet “Ska vi radera dina uppgifter?” längst ner på sidan.

INBÄDDAT MATERIAL FRÅN ANDRA WEBBPLATSER

Sidor på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat material (ex. bilder, videor etc.). Inbäddat material från andra webbplatser beter sig på samma sätt som om du besökt den webbplatsen.

Dessa webbplatser kan i vissa fall samla information om dig, använda cookies, inbädda tredjeparts spårning och spåra dina interaktioner med det inbäddade materialet, inklusive spåra dina interaktioner med det inbäddade materialet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Personliga uppgifter som vi samlar in

Dina uppgifter används enbart inom organisationen för att genomföra våra åtaganden gentemot dig på bästa sätt. Om du exempelvis skickar in en fråga på sidan “Kontakt” används de uppgifter du angett eventuellt av flera personer inom organisationen för att besvara din fråga.

Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

Den information du skickar in i våra kontaktformulär sparas i våra mailinkorgar tills den manuellt raderas och tas alltså inte bort per automatik. För att radera uppgifter; se avsnittet “Ska vi radera dina uppgifter?” längst ner på sidan.

Dina rättigheter över dina uppgifter

Du har rätt till att få veta vilka uppgifter vi har om dig. Du har rätt att få ett dokument över alla uppgifter vi har sparat om dig. Du kan också begära att vi ska radera alla uppgifter vi har om dig (bortsett från eventuell information som vi behöver kunna redovisa av juridiska skäl).

SKA VI RADERA DINA UPPGIFTER?

Om du vill att vi ska radera delar av eller alla uppgifter vi har om dig skriver du ett mail till adressen nedan och beskriver vad vi ska ta bort. Vi genomför din önskan och återkommer så snart vi kan.

info@nygeneration.se

HAR DU FRÅGOR OM VÅR HANTERING AV DINA UPPGIFTER?

Senast uppdaterad 2022-07-14