FAQ

Ja, det går att göra men du behöver själv kontakta AXS Callcenter och berätta ditt ärende. All info och kontaktuppgifter finns här: https://support.axs.com/hc/sv/articles/360018283540-Hur-kontaktar-jag-AXS-Sverige-

I sovsalsbiljetten ingår frukost, därför behöver vi veta ifall du önskar specialkost. Eftersom allergier INTE är något du anger vid biljettbokning behöver du ange detta senare. När du anmält dig kommer du därför få ett mail med mer information om hur du anmäler din specialkost. Du kan redan nu maila info@mmxxii.se om du har väldigt unika allergier. Eftersom deltagaren själv ansvarar för att köpa lunch och middagar rör detta endast frukost.

Eventets namn är 2022 – för en ny generation. mmxxii är 2022 skrivet i romerska siffror så egentligen kan man väl säga att eventet heter både 2022 och mmxxii då det betyder samma sak 🙂

Eventet är för dig som är född 2009 eller tidigare. Innehållet riktar sig främst till skolålder (högstadiet-gymnasiet) men även till studenter på högskola och universitet.

Självklart. Eventet är riktat till alla som identifierar sig som kristen och går i skolan eller studerar på universitet. Eventet är ekumeniskt och inte knutet till något samfund!

Mat ingår inte i biljettpriset – förutom frukosten som ingår i sovsalsbiljetten. Däremot finns det ett stort utbud av olika matställen i närheten av Annexet.

När du köper biljetter kan du lägga till en sovsalsbiljett som ger dig en sovplats fredag till söndag. Frukost för båda dagarna ingår även i denna biljett.

Kul! Skicka ett mail till volontar@mmxxii.se så hör vi av oss.

Ny Generation är en allkristen organisation och vi vill att alla samfund ska känna sig hemma under helgen. Vi tar därför inte ställning i några teologiska frågor – de teman som kommer beröras under eventet kan samlas under rubriken “kristen i skolan”. Eventets innehåll kommer på olika sätt beröra att visa på Jesus i sin vardag utifrån sina gåvor och personligheter. Det kommer vara både inspirerande talks, praktiska moment men även tillfällen av bön & lovsång. Sen blir det lite grejer som bara är för att det är kul också!

Alla som har köpt biljett till 2021 behåller den till 30 sept-1 okt, 2022.

Tveka inte att mejla info@mmxxii.se om du fortfarande funderar på något.