FAQ

Alla som har köpt biljett till 2021 behåller den till 30 sept-1 okt, 2022.

Om man inte kan komma på det nya datumet?

Kontakta biljetter@mmxxii.se

Eventets namn är 2022 – för en ny generation. mmxxii är 2022 skrivet i romerska siffror så egentligen kan man väl säga att eventet heter både 2022 och mmxxii då det betyder samma sak 🙂

Eventet riktar sig främst till skolålder (högstadiet-gymnasiet) men även till studenter på högskola och universitet.

Självklart. Eventet är riktat till alla som identifierar sig som kristen och går i skolan eller studerar på universitet. Eventet är ekumeniskt och inte knutet till något samfund!

Mat ingår inte i biljettpriset – förutom frukosten som ingår i sovsalsbiljetten. Däremot finns det ett stort utbud av olika matställen i närheten av Annexet.

När du köper biljetter kan du lägga till en sovsalsbiljett som ger dig en sovplats fredag till söndag. Frukost för båda dagarna ingår även i denna biljett.

Kul! Skicka ett mail till volontar@mmxxii.se så hör vi av oss.

De teman som kommer beröras under eventet kan alla samlas under rubriken “kristen i skolan”. Eventets innehåll kommer på olika sätt beröra att visa på Jesus i sin vardag. Det kommer vara både inspirerande talks, praktiska moment men även tillfällen av bön & lovsång. Sen blir det lite grejer som bara är för att det är kul också!

Tveka inte att mejla info@mmxxii.se om du fortfarande funderar på något.